Jdi na obsah Jdi na menu
 


podzim 2016-2017

16. 12. 2016

Již na jaře jsme dokázali mužstvo posílit a na hře to bylo hned znát.Přes léto jsme to opět doplnili a podzim se nám opravdu vydařil.Celkově druhé místo a zápas k dobru jsou dobré vyhlídky na jaro.Uvidíme zda naše výkony zopakujem a jak bude vlastně příští sezonu soutěž vypadat.Přes zimu se zúčastníme turnaje v Bílině.

22.1.2017 zimní turnaj Bílina Hostomice-Košťany 5:1 (0:0) v 9.lidech jsme se drželi opravdu dlouho v 55.min.jsme šli dokonce do vedení.Hostomice poté využili naše zbytečné chyby a zužitkovaly svojí převahu.

28.1.zimní turnaj Bílina Kostomlaty-Košťany 2:4(1:2) tentokrát jsme již v plném počtu.Soupeř první půli lepší a zaslouženě šel do vedení.Nám se povedli dvě akce a zápas jsme otočili.Druhou půli se hra vyrovnala a Košťany zvýšili náskok 3:1.Soupeř snížil,ale závěrečný tlak se nekonal Košťany pojistili vedení 4:2

4.2.zimní turnaj Bílina Kladruby-Košťany 3:4p(1:2) Zápas kde jsme spálili dost šancí a před koncem nedali penaltu,nakonec rozhodli až pokutové kopy a šťastnější jsme byli my.

12.2.zimní turnaj Bílina Braňany-Košťany Bohužel se zápas neodehrál.Předseda klubu odjel z dětmi na soustředění a bohužel nikdo nedokázal dát hráče dohromady,přesto že čekala půlka hráčů v Teplicích.Soupeřům a pořadatelům se omlouváme.

18.2.zimní turnaj Bílina Lom-Košťany 3:5(1:2) Zápas na který oba jen tak nezapomenou.Lom po celý zápas drtivou převahu,vedl zaslouženě.Košťany dvěma brejky zápas otočili.Druhá půle opět to samé.Lom drtivou převahu a Košťany trestaly z brejků.

25.2.zimní turnaj Bílina Bílina-Košťany 4:2(1:1) I když jsme čekali od domácích velký tlak,neboť na turnaji ještě neprohráli,hrál se docela vyrovnaný zápas.Domácí své šance však proměnili,narozdíl od nás.

4.3.zimní turnaj Bílina Suché-Košťany 0:6(0:4) Poslední zápas jsme zvládli a loučíme se s turnajem výhrou.